Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Lanyao Water treatment Co., Ltd. ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων RMB. Είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα,παραγωγή επεξεργασίας λυμάτων όπως βιομηχανικό ή πόσιμο πολυαλουμινένιο χλωριούχο, είτε υγρού τύπου είτε σκόνης τύπου, αρκετών σειρών πολυακρυλαμίδης, πολυζυφικού θειικού οξέος, οξικού νατρίου, πολυαλουμινίου χλωριούχου σιδήρου, ενεργού άνθρακα και άλλων χημικών παραγόντων.Η εταιρεία βρίσκεται τώρα στην Ζώνη Χημικής Βιομηχανίας στην επαρχία Jiangsu.Η οργανωτική δομή της εταιρείας αποτελείται από πέντε τμήματα και ένα δωμάτιο, δηλαδή το Τμήμα Μάρκετινγκ,το Τμήμα Τεχνολογίας Ε&Α, το Τμήμα Διαχείρισης Επιχειρήσεων, το Τμήμα Μηχανικών, το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Διακανονισμών, το Γενικό Γραφείο και το Τμήμα Μηχανικών Πειραμάτων.Η εταιρεία έχει υποκαταστήματα στο Jiangsu., Σαγκάη και επαρχία Χενάν.


Έχουμε ένα πλήρες σύνολο από συστήματα διαχείρισης παραγωγής και διαχείρισης ποιότητας.και την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας κατά την εργασία το 2016Η εταιρεία διαθέτει τόσο προηγμένο εξοπλισμό και ταλέντα, εγχώριο προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών, και πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού με ενδιάμεσους και ανώτερους τίτλους.η εταιρεία διαθέτει επαγγελματική ομάδα μεταφορών, και κατέχει 10 δεξαμενόπλοια υγρών PAC και 5 φορτηγά, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν πλήρως την έγκαιρη προμήθεια των προϊόντων.


Οι πελάτες της εταιρείας μας εξαπλώνονται σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της Κίνας και σε άλλες εισηγμένες εταιρείες σε ξένες χώρες, όπως το Shanghai Water Works, το Hangzhou Water Group Co., Ltd.,Ενημερωτικό έγγραφο (Ιαπωνία) κλπ.Η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική υπηρεσία μετά την πώληση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Δεδομένου ότι η ανατολική Κίνα είναι πάντα μια συγκεντρωμένη περιοχή για την ανάπτυξη των ελαφριών και βαριών βιομηχανιών στον πρόωρο - 20ός αιώνας, οι ποιότητες νερού των εγκαταστάσεων λυμάτων στις διάφορες περιοχές είναι σχετικά διαφορετικές και περιέπλεξαν έτσι ώστε η επεξεργασία είναι σχετικά δύσκολη. Επομένως, στέλνουμε συνήθως τους τεχνικούς στην περιοχή και διευθύνουμε τα μικροϋπολογιστής-πειράματα βασισμένα στην έκθεση ανίχνευσης σχετικά με το ΒΑΚΑΛΑΟ, τη BOD, το SS, το άζωτο αμμωνίας, το συνολικό φώσφορο, το βαρύ μέταλλο και άλλες ακαθαρσίες. Όπως αυτός μπορούμε να ταιριάξουμε με τον κατάλληλο τύπο χημικών ουσιών για να λάβουμε την καλύτερη επίδραση επεξεργασίας.

Μέχρι το 2006, σύμφωνα με σχεδόν δέκα έτη συσσώρευσης και έρευνας τεχνολογίας για τους διάφορους τύπους χημικών ουσιών, που συνεργάζονται με τους εμπειρογνώμονες και τους καθηγητές από τα διάφορα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, η επιχείρηση κατασκευάζω-τύπων Lanyao εγκαταστάθηκε, επαρχία jiangsu.

Το Lanyao παράγει ένα ευρύ φάσμα των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στις διαδικασίες κατεργασίας ύδατος, συμπεριλαμβανομένων των πηκτικών, flocculants, διαγραμμιστές pH όπως polyaluminium το χλωρίδιο, το πολυ σιδηρικό θειικό άλας, το οξικό νάτριο και polyaluminium το σιδηρικό χλωρίδιο, κ.λπ. Η επιχείρηση βρίσκεται τώρα στη ζώνη χημικής βιομηχανίας στην επαρχία Jiangsu, με μια περιοχή εργοστασίων 17.000 τετραγωνικών μέτρων και 108 υπαλλήλων.

 

Έχουμε ένα πλήρες σύνολο συστημάτων ελέγχου διαχείρισης και ποιότητας παραγωγής. Πήραμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων 1SO9001 το 2012, την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων ISO14001 το 2014, και την επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών το 2016. Η επιχείρηση έχει και τον προηγμένο εξοπλισμό και τα ταλέντα, εσωτερικό προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, και πάνω από 30 έτη επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού με τους ενδιάμεσους και ανώτερους τίτλους. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ομάδα μεταφορών, και είναι κύρια 10 υγρών βυτιοφόρων PAC και 5 φορτηγών, τα οποία μπορούν πλήρως να εγγυηθούν την επικαιρότητα του ανεφοδιασμού προϊόντων.

Πέρα από την ανάπτυξη 30-έτους, οι πελάτες επιχείρησής μας μας που διαδίδεται σε όλο τον κόσμο. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και της άριστης υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : LanYao

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-16000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Lanyao Water Treatment Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις